De Woning

VAKANTIEWONING

LINCOUET

De Woning

Aan de zuidkant voor de grote schuifdeuren bevindt zich een heerlijk groot terras van 75m² met stenen barbecue, waaraan direct aansluitend een prachtig zwembad ligt van 12x5 m. Als extra veiligheid is het zwembad voorzien van een alarm dat afgaat wanneer bijvoorbeeld een kindje in het water terecht komt. Dit alarm voldoet aan de opgelegde wettelijke norm: AFNOR NF P 90-307 (wet van 3 januari 2003) Oppervlakte van het huis: 105m²

Indeling 2 ruime slaapkamers met schuifdeurkasten beide voorzien van eigen badkamer (aparte douche en wasgelegenheid en eigen wc). Er is ook een kinderbedje ter beschikking. Eén slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en  één slaapkamer met 1 tweepersoonsbed.

Woonkamer met o.a. zit-slaapbank (2-persoons); Eethoek, Een volledig ingerichte open keuken met afwasmachine, frigo en diepvries, elektrische kookplaten,mixer, microgolf, broodrooster, koffiemachine, senseo, waterkoker, enz..

Een berging met wasmachine, strijkplank, strijkijzer, wasrekje, wasmand, ...

En ook...

Is er de mogelijkheid om een extra kamer bij te huren, in het torentje. Daar heb je een tweepersoonsbed, met  douche en apart toilet. Het bijhuren van die kamer kan extra comfort geven. Je kan er met de pigeonnier erbij tot maximum met acht personen logeren.

WIFI

Eigen parkeerplaats

Er is ruim voldoende en degelijk tuinmeubilair aanwezig.

Terras (waarvan een deel overdekt) van 75m², met stenen barbecue.


Contact

Mario en Kathy Eeckhout-Bourgeois

Tel: 0032 51 77 97 81

GSM: 0032 497 61 41 47

Email: mario.eeckhout@skynet.be